Construction Progresses on Malkara Hydrotherapy Pool

The existing hydrotherapy pool at Malkara Specialist School was over 20 years old in desperate need of replacement.

The new hydrotherapy centre promises a space that, in addition to meeting current standards, provides facilities for multiple users and includes a generous change room and waiting area.  A treatment room for therapists is also incorporated.

The internal spaces will be light filled and finished with pockets of colour and plays of pattern and texture. 

The external form is sleek and nestles into the slope of the site.  The western facade provides a fun backdrop to the children’s playground, the undulating brick wall is perforated with windows of varying sizes, creating a scale appropriate for the playground and it’s little people.

Images: Binutti Constructions